Balloner

Hos Bows & Balloons kan du bestille skræddersyede ballonbuketter og clear balloner men navn og fyld. 

Du kan afhente dem fra vores café eller få dem leveret lige til døren. 

 

Ballon

CLEAR BALLON

inkl. personlig tekst, konfetti, fjer & helium

20” (50 cm) DKK 299,-

24” (60 cm) DKK 399,-

Hjerte ballon

FOLIE BALLON

inkl. helium

18” (45 cm) DKK 150,-

LAtex@3x

LATEX BALLON

inkl. Hi-float helium*

11” (28 cm) Alm. DKK 40,-

16” (40 cm) Alm.DKK 80,-

noil-nr@5x

FOLIE NUMMER

inkl. helium

34” (86 cm) DKK 180,-

*Hi-float helium får latex ballonerne til at holde op til 4 uger!

Skriv til os for at bestille balloner

Vedligeholdelse af dine balloner

01.

Temperatur:


Lad ikke balloner stå i en varm bil – helium udvides i varmen, og dette kan få dine balloner til at sprænge! Vi anbefaler, at du bruger aircondition i dit køretøj, når du transporterer balloner på en varm dag. Hvis dine balloner bliver regnet på og begynder at falde, skal du ikke bekymre dig – de flyder igen, når de er tørre. Når heliumfyldte balloner tages ud i kulden, tømmes de midlertidigt ud og blæses igen op igen, når de er varme.

02.

Børn og kæledyr:


Balloner er ikke et legetøj. Ikke-oppustede eller sprængne balloner kan udgøre en kvælningsfare og bør aldrig efterlades med børn under otte år uden tilsyn. Opbevar balloner væk fra kæledyr for at sikre, at de ikke kan blive sammenfiltret med ballonbånd eller ved et uheld indtage dukkede balloner eller deres dekorative indhold, såsom konfetti, fjer eller andre materialer. Hvis der springer en ballon, skal du fjerne ødelagte balloner, og dets dekorative indhold (hvis relevant) straks.

03.

Balloner og miljøet:


Ved slutningen af en ballons liv skal du klippe enden af ballonen med en saks for at fjerne luft eller ballongas, og bortskaf den derefter i skraldespanden. Slip ALDRIG balloner ud i miljøet. ALLE frigivne balloner bliver affald. De kan blive fanget af træer eller kraftledninger. Husk – Lad ikke gå og sæt det fast og sæt det i bin.

04.

Balloner og allergier:


De fleste balloner er lavet af latex af naturgummi og kan forårsage allergi. Vær opmærksom på symptomer i tilfælde af allergi og søg øjeblikkelig hjælp.

05.

Indånding af helium:


Indånding af helium kan være farligt, og det anbefales ikke. Det kan fratage din krop ilt og kan resultere i en dødelighed.

06.

Balloner og lofter:


Lys, malingstrukturer, uregelmæssige overflader og endda statiske kan alle popballoner. Hvis du planlægger at placere dine balloner i et loft, skal du sikre dig, at du tester det først.

07.

Latexballoner og oxidation:

Klare balloner bliver hurtigt overskyet, når de udsættes for varme og solskin. Farvede balloner får en fløjlsagtig, mat udseende.

08.

Balloner kan poppe:

Mens vi bruger balloner af højeste kvalitet og tager alle nødvendige forholdsregler med dine balloner for at sikre, at de varer igennem din begivenhed, når ballonerne forlader vores dør, eller vi har forladt spillestedet, er de ude af vores kontrol.

Scroll to Top