Firmaevent eller produktlancering?

Velkommen til B2B-afdelingen hos Bows & Balloons!

Vi skaber unikke firmaevents og arrangementer og vi specialiserer os i at levere mindeværdige oplevelser, der vil sætte kulør på dit brand.

Vores ekspertise ligger i at skabe begivenheder, der afspejler din virksomheds kultur og vision. Uanset om du planlægger en produktlancering eller en firmafest, går vi op i de små detaljer for at sikre, at din begivenhed bliver en succes.

Fra det øjeblik dine gæster træder ind, vil de blive mødt af vores unikke atmosfære. Vores omgivelser og kreative elementer giver et indbydende og inspirerende rum til at fremme innovation og samarbejde. Vi tror på, at en vellykket begivenhed handler om mere end bare at samles. Det handler om at skabe forbindelser og styrke relationer. Vores faciliteter giver dig mulighed for at engagere dine deltagere og efterlade dem med et minde, de sent vil glemme.

Vores ydelser er fleksible og skræddersyes til dine behov. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at alle detaljer er på plads.

Ønsker du vi kommer ud og leverer ballonopsætninger, gør vi gerne det. 

Vi kan også tilbyde at danne rammerne om dit event eller produktlancering i vores egne faciliteter som omfatter et luftigt og lækkert eventlokale, der kan rumme op til 20 personer. Der er en særlig indgang og private toiletfaciliteter kun for dig og dine gæster for at gøre det så nemt og bekvemt som muligt. Vi tilbyder forskellige sammensætninger af smagsoplevelser med sanselige lækkerier, der vil imponere dine gæster.

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dit ønske, så vil du blive kontaktet af vores ballonstylist snarest muligt og få et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og bringe dine idéer ud i livet hos Bows & Balloons.

Nogle af de mange kunder vi har hjulpet

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

Du kan se meget mere på vores Instagram, men her er lidt billeder fra nogle af de events, vi har hjulpet med.

Scroll to Top